Veranda's

Onze veranda’s worden vervaardigd uit hoogwaardig duurzaam aluminium en worden vervaardigd volgens de strenge Duitse bouwvoorschriften. Dat betekent gegarandeerd een sterk, veilig en solide systeem. Sinds januari 2016 zijn onze producten gecertificeerd volgens de NEN-EN 1090 norm.

Offerte aanvragen

Naast de standaardpakketten, leveren wij ook veranda's op maat. De veranda's worden dan geheel op basis van uw specifieke wensen gefabriceerd.

De opstelling en samenstelling van uw veranda is geheel aan u: recht, schuin, vrijstaand, als carport of als complete tuinkamer. Wilt u daarnaast uw veranda uitbreiden of verfraaien, dan bestaan er tal van extra opties voor uw terrasoverkapping. Denk hierbij niet alleen aan de mogelijkheden voor wanden onder de veranda/overkapping in de tuin, maar ook aan verlichting en verwarming.

 

De dakbedekking voor uw overkapping is een persoonlijke keuze. Wij leveren buiten de twee standaard polycarbonaatdakplaten ook twee hittewerende versies dakplaten van polycarbonaat en een extra heldere versie die het vrije uitzicht bevordert. Kiest u liever voor de luxe en de transparantie van glas, dan is dit natuurlijk ook een mogelijkheid. Naast het standaard veiligheidsglas is zonwerend glas op uw verandadak ook een uitermate goede keuze.

Volg ons!

© Becommontage · Alle rechten voorbehouden

© Becommontage

Alle rechten voorbehouden